Romania Muntenegru

Romania - Muntenegru - 14 iun 2022. Marți 14 iunie 2022 ora 2145.


Rimetea Alba County Romania Eastern Europe Croatia

Muntenegru - Romania 4062022 2145 Prima Sport 32 member s have cast votes.

. Vujacic a reluat periculos cu capul spre poartă după o lovitură liberă din preajma careului de 16 metri. 2 days agoMuntenegru - România va fi meciul care va marca un nou început pentru echipa națională. 1 day agoStefan Mugosa finished with his left foot from the center of the area.

Muntenegru nu se bazează pe Stefan Savic 31 de ani stoper și Jovetic 32 atacant cele două staruri ale adversarilor noștri din această seară având probleme fizice. In primul meci din Liga Natiunilor Muntenegru a invins Romania cu 2-0Aici te aflii dupa meci locul unde discutam fazele jucatorii golurile si arbitraju. Golurile au fost marcate de Mugosa 66 și Vukcevic 87.

INT Football Updates FIFAINTUPDATES June 4 2022. România a învins Muntenegru cu 28-25 insuficient pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 1 day agoMeciul Muntenegru România are loc sâmbătă 4 iunie cu începere de la ora 2145 în cadrul primei etape a grupei a 3-a din Divizia B a Ligii NaţiunilorEste primul meci oficial pentru Edi Iordănescu în calitate de selecţioner al României după ce debutul în meciurile amicale a fost unul ratat 0-1 acasă cu Grecia.

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă dramatic de Muntenegru cu scorul de 27-26 11-12 miercuri la Kumamoto în Grupa C a Campionatul Mondial din Japonia. Marusic se întoarce și șutează însă mingea lovește bara din dreapta porții apărate de Niță. 1 day agoRomania invinsa de Muntenegru in Liga Natiunilor Foto.

1 day agoNaționala de fotbal a României a pierdut meciul disputat pe terenul lui Muntenegru scor 0-2 din cadrul primei etape a Ligii Națiunilor în grupa 3 Liga B. Meciul a început la ora 2145 și a fost transmis de Prima TV. 1 day agoTricolorii vor evolua în echipament alb în meciul cu Muntenegru programat la ora 2145 în prima etapă a grupelor Ligii Naţiunilor.

Montenegro was 23rd in UEFA World Cup qualifying play in goals scored 14 goals overall 14 per game and. În minutul 36 Marusic a șutat din întoarcere și a fost la un pas de a deschide scorul însă mingea s-a izbit de bara din dreapta. Unde se joacă meciul Muntenegru România din Liga.

Finala de calificare e cu Ungaria vineri de la ora 1200. 2 days agoMuntenegru - România echipe de start. Cele mai importante momente vor fi transmite LIVE TEXT pe ObservatorNewsRO.

Montenegro will clash against Romania at the Stadion Pod Goricom in Podgorica on Matchday 1 of the 2022-23 UEFA Nations League today June 4 2022. În primele două jocuri ale turneului preolimpic Muntenegru a învins Norvegia cu 28-23 iar România a cedat cu reprezentativa nordică 24-29. România a pierdut cu Muntenegru scor 26-27 în grupele Campionatului Mondial din Japonia.

Romania este în grupa 3 din Liga B a UEFA Nations League. About the match. The match is a part of the League B Group 3.

Montenegro is going head to head with Romania starting on 4 Jun 2022 at 1845 UTC at Gradski Stadion stadium Podgorica city Montenegro. Tricolorele aveau nevoie de o victorie la o diferență de cel puțin 5 goluri diferență. Ocazie importantă pentru Muntenegru.

Looking to compare the best-rated player on both teams. 1 day agoMuntenegru România 2145 LIVE TEXT pe wwwasro Bosnia România 7 iunie 2145 Antena 1 şi România Finlanda 11 iunie 2145 Antena 1 Naționala va debuta la Podgorica în preliminariile Ligii Națiunilor la o temperatură de 35 de grade. 1 day agoMUNTENEGRU ROMANIA este live pe Prima TV dupa o perioada destul de lunga in care jucatorii nationalei de fotbal nu au mai participat impreuna la vreo competitie oficiala in ultima ratand calificarea la campionatul mondial care se desfasoara anul acesta din pacate pentru noi.

Muntenegru - România se joacă sâmbătă 4 iunie de la 2145 la Podgorica. Here you can find the kick-off time of. E posibil ca meciul de fotbal MUNTENEGRU ROMANIA live pe.

Fetele au condus până în minutul 46 după care au luat 7 goluri consecutive și nu au mai fost în stare să revină. Vino la meciurile cu Finlanda și Muntenegru din Liga Națiunilor. Montenegro and Romania Stats.

Cu Edi Iordănescu pe bancă tricolorii au ca principal obiectiv calificarea la EURO 2024 iar Liga Națiunilor reprezintă un prilej excelent de pregătire până la startul preliminariilor pentru turneul final din Germania. A fost primul meci oficial al tricolorilor. 1 day agoMuntenegru - România rușine națională la debutul oficial al selecționerului Edi Iordănescu.

Rezultatele din Liga Naţiunilor 2022-2023 vor determina de asemenea şi urnele. În iunie naționala României debutează în noua ediție a Ligii Națiunilor. Tot sâmbătă Finlanda și Bosnia-Herțegovina au terminat la egalitate scor 1-1.

România face parte din Grupa B3 şi trebuie să termine pe prima poziţie pentru a promova în primul eşalon valoric. Currently Montenegro rank 1st while Romania hold 1st position. Sărbătorim împreună 100 de ani de națională.

România va juca în iunie două meciuri cu reprezentativa Muntenegrului pe 4 iunie. Ambele faze au început după greșeli ale căpitanului Vlad Chiricheș. România - Muntenegru CM de handbal.

Naţionala României a început sâmbătă 4 iunie parcursul în Liga Naţiunilor 2022-2023 împotriva Muntenegrului la Podgorica.


Pin On Toura


Sulina Romania Lighthouse Beautiful Lighthouse Romania


Mănăstirea Putna House Styles Country Art Home


Pin On Visit Romania


Macea Castle Arad County Romania Although The Traces Of Settlements On This Place Are Very Old Traces From The Neolithic And From The B Castle Romania Arad


Pin On Călătorii


Pin By Gina Badea Ciocan On Romania Constanta Abandoned Places Beautiful Places


Galați Romania Travel Romania Galati


Crown Prince Alexander With Crown Princess Of Romania And Crown Prince Nicholas Of Montenegro Crown Princess King Alexander Royal King


Scropoasa Lake Lacul Scropoasa Bucegi Mountains Romania Places To Travel Lake Trip


Romania The Triumph Arch Bucharest Bucharest Romania Balkan Peninsula Sea Resort


Romania Brashov Brasov Brasov Romania Romania


Mănăstirea Ostrog Mănăstire Din Muntenegru Street View Scenes Street


Bran Castle Brasov Romania Romania Brasov Bran Castle Romania


Best Things To Do In Romania Ketki Hanamshet Triphobo Romania Things To Do Best


Romanian Revolution 1989 History Of Romania Romanian Revolution Romanian


Churches Of Moldavia Romania Romania World Heritage Sites Unesco World Heritage


Pin On Places To Visit


Ruins In Targoviste Romania Visit Romania Romania Travel Romania

You have just read the article entitled Romania Muntenegru. You can also bookmark this page with the URL : https://mandalikafajarwanuas.blogspot.com/2022/06/romania-muntenegru.html

0 Response to "Romania Muntenegru"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel